Китай багатий на свої традиції. І більшість із них тісно пов’язані з їжею. Процес готування…
Доставка китайської їжі в Києві
С 11:00 до 21:00 | Без вихідних
В Україні все більшою популярністю користуються ресторани етно спрямованості. Це можуть бути як кафетерії з новим баченням звичної нам кухні (наприклад, борщ із чорносливом або вареники з чорного тіста), так і ресторани різних країн світу. Окрему увагу завоювали китайські ресторани.
Багато хто воліє не тільки відвідувати ресторани зі своєю сім’єю, а й замовляти доставку додому або в офіс. Цікава подача страв, яскраві поєднання і приваблива цінова політика далеко не єдині переваги подібних закладів. З кожним роком в Україні відкривається дедалі більше закладів з азіатською кухнею, тільки від початку цього року більше третини всіх ресторанів, що відкрилися, присвячені тематиці Китаю.
Українців приваблює азіатська кухня насамперед своїми незвичайними поєднаннями. Деревні гриби, локшина з різноманітними добавками, свинина в кисло-солодкому соусі, вонтони та яєчний суп – лише малий список страв, що набувають популярності. Відвідувачів приваблює не тільки яскраві смакові поєднання, а й цікавий підхід до готування.
Майже всі страви готуються не більш як годину і за високих температур. Подібний підхід дає змогу зберегти максимум корисних речовин будь-якого використовуваного продукту. Основа багатьох рецептів – м’ясо, риба, рис і бобові, тому китайські страви досить ситні. А велика кількість овочів і різних спецій додають легкості, яку ви просто не передаєте. Ще один секрет китайської кухні – просто використовуйте палички і ви зможете з’їсти менше, насичення прийде дуже швидко.
Додаткову популярність додає загальна тенденція, спрямована на дотримання здорового способу життя. Мінімальна термальна обробка, унікальне поєднання продуктів і наголос на різноманітність у раціоні зробили китайську кухню настільки популярною в нашій країні, попри деякі відмінності в раціоні.
Як і весь ресторанний бізнес у країні, заклади з китайською кухнею перебували останні півроку в підвішеному стані. Спочатку закрили всі точки громадського харчування, потім дозволили доставку продуктів по домівках і офісах із дотриманням деяких умовностей, допустили відкриття літніх майданчиків.
З настанням осені далеко не всі точки ресторанного бізнесу змогли витримати різноманітні карантинні заходи і просто закрилися, але серед них найменше закладів із китайською кухнею.
Попри тривогу щодо країни походження вірусу, люди із задоволенням вживають страви, приготовані справжнім китайським кухарем. Використання продуктів від перевірених постачальників, підтримання необхідних карантинних заходів, відсутність спілкування з потенційними розповсюджувачами – далеко не повний список дій, які реалізуються щодня. Саме тому не варто хвилюватися про те, наскільки шкідлива для вас китайська локшина з кисло-солодким соусом. Не бажаєте побалувати себе улюбленими стравами в ресторані? У такому разі просто оформити доставку за домашньою адресою
© 2025 brucelee.
All rights reserved.
We accept: