Китай багатий на свої традиції. І більшість із них тісно пов’язані з їжею. Процес готування…
Доставка китайської їжі в Києві
С 11:00 до 21:00 | Без вихідних
Бранчі зовсім недавно з’явилися в Україні. Пізній сніданок або ранній обід, а саме так перекладається слово “бранч”, користується більшою популярністю, ніж ви можете уявити. У багатьох ресторанах бранчі проводять виключно у вихідні, але не у нас. У ресторані китайської кухні вирішили порадувати своїх постійних клієнтів і створили бранч-тиждень.
Це означає, що протягом одного тижня ви зможете випробувати страви східної кухні у своєму улюбленому ресторані. Ви зможете провести день як із друзями, так і в колі своєї родини. Бранчі стануть не менш привабливими, досить тільки спробувати.
День перший – Південна Корея
Південнокорейська кухня ідеальна для тих, хто цінує в готуванні не тільки прянощі та мікси смаків, а й раціональний підхід при приготуванні їжі. Більшість страв використовують інгредієнти, отримані шляхом бродіння. Яскравий приклад – кімчхі, вона ж брожена капуста з овочами. В основі багатьох страв використовується рис, приготований на пару, або він просто подається як добавка. Ви майже не зустрінете пересмажених страв, основний акцент під час готування робиться не стільки на смак, скільки на користь від прийому їжі.
День другий – В’єтнам
Якщо ви цінуєте велику кількість свіжої зелені в будь-якій страві, якщо ви віддаєте перевагу помірній гостроті та пікантному присмаку і звикли самостійно контролювати насиченість спецій, в’єтнамська кухня для вас. Вона багата не тільки на рис різних сортів і видів, а й на добавки у вигляді курки, яловичини, свинини та морепродуктів. Здебільшого під час готування робиться наголос на поміркованість смаків. Ви не будете відчувати чогось надміру – гіркий, солодкий, кислий, солоний збалансовані між собою.
День третій – Таїланд
Якщо ви цінуєте оригінальну подачу, здоровий спосіб життя та користь у кожному шматочку їжі, тайська кухня саме для вас! Кухонні традиції Таїланду розвивалися під впливом багатьох культур, тож зрештою об’єднали в собі дивовижні нотки гіркоти, солі, кислинки та солодощі майже в кожній страві.
Для готування використовують тільки найсвіжіші продукти, які піддаються мінімальній тепловій обробці. Це правило актуальне не тільки для овочів, а й для м’яса. Саме тому будь-який інгредієнт буде максимально подрібнений і обсмажуватиметься або відварюватиметься не більш ніж 10 хвилин. І найголовніше – імпровізація. Тайці відкриті до експериментів і навіть звичні страви готові готувати по-різному, відкриваючи нові відтінки смаку.
День четвертий – Європа
Європейська кухня також багатогранна, як і країни, які входять до неї. Але є кілька об’єднуючих рис. Це ніжність, стриманість, вишуканість, поживність і краса. Ви не зустрінете різкості смаків чи зайвої гостроти. На відміну від азіатської кухні, в Європі готуванню приділяється багато часу, але готовий результат вартий очікування.
Якщо соус подається до страви, він не затьмарює собою всі інші інгредієнти, а тільки підкреслює їх. Це правило спрацьовує як при подачі овочів, так і риби.
День п’ятий – Китай
Китайська кухня вважається однією з найдавніших у світі. Майже всі рецепти сьогодні не видозмінювалися з моменту створення сотні років тому, а тільки трохи адаптувалися. В основі багатьох страв використовується рис, боби, зокрема соя. Подача страв обов’язково одночасна і вам не доведеться очікувати зміни страв. Ви легко можете почати з десерту і закінчити супом.
Китайці використовують виключно свіжі продукти під час готування і зводять відходи до мінімуму. Тому не варто дивуватися таким закускам як курячі лапки або качиний язик.
Оцініть усе розмаїття світової кухні вже зараз, відвідуючи наші бранчі.
© 2025 brucelee.
All rights reserved.
We accept: