Китай багатий на свої традиції. І більшість із них тісно пов’язані з їжею. Процес готування…
Доставка китайської їжі в Києві
С 11:00 до 21:00 | Без вихідних
Ми вже писали в наших попередніх статтях у чому секрет такої великої популярності качки по-Пекінськи в усьому світі.
Зараз хотілося б зупинитися не стільки на технічному боці приготування, скільки на дусі й атмосфері, яка панує навколо цієї страви.
Качка – благородний птах і її м’ясо, особливо цінується в Китаї. Справжню качку по-Пекінськи неможливо приготувати вдома, процес дуже довгий і цікавий. Час приготування качки розтягується на більш ніж 48 годин, а температурний режим на різних етапах коливається від 0 до 800 градусів за Цельсієм. У Пекіні є окремі ресторани, які подають качку по-Пекінськи і нічого крім неї.
Ця страва просякнута майже тисячолітньою історією і несе особливий, святковий настрій гостям, за чиїм столом опинилася. Качка по-Пекінськи припаде до смаку абсолютно будь-кому, а смак хрусткої шкури – ви не забудете ніколи! Просочена смачнючими китайськими спеціями та карамелізована завдяки китайському високогірному меду, яким також натирають качку, – залишить у Вас не забутні враження!
Качка по-Пекінськи в ресторані “Bruce Lee” готується за традиційним рецептом. Наші кухарі – це не українці, які “навчалися” в Китаї у гуру Китайського кулінарного мистецтва, а справжнісінькі китайці:
Zizhen Li – з Шанхаю (шандуньська кухня)
He Lei – з Пекіна (сичуаньська і хунаньська кухня)
Робіть замовлення на качку по-Пекінськи до Вашого святкового столу, і Ви не пошкодуєте!
Приємного апетиту!
© 2025 brucelee.
All rights reserved.
We accept: